Winteraanbod

Beste golfer,
In de maanden januari t/m maart staan er 2 mooie aanbiedingen op het programma bij Golf Academy Heiloo. Goed voor jezelf of wellicht een leuk idee om het aan iemand te geven als kerstgeschenk!

Oefenen met de Pro
In kleine groepjes van ongeveer 4 personen ontvang je van Briska of Piet Hein 5 groepslessen. Tijdens de verschillende onderdelen krijg je tips waardoor je slagen constanter worden en waardoor je ook weer met meer zelfvertrouwen de baan in gaat. Het is ook gezellig om samen met anderen te oefenen, nieuwe mensen te ontmoeten en het is een goede stok achter de deur om ook bij minder lekker weer aan je spel te werken. De kosten voor deze 5 lesuren Oefenen met de Pro bedragen € 79,00 p.p.

Privéles 5 voor 4
Wil je liever nog meer persoonlijke aandacht en echt serieus investeren in jouw eigen spel, ga dan voor deze aanbieding. Samen met de pro wordt er een plan van aanpak gemaakt op basis van jouw wensen. Uiteraard zullen de zwakkere onderdelen van jouw spel de meeste aandacht krijgen. Wat je doel ook is wij staan klaar om je te niveau te verbeteren. De kosten voor deze 5 lesuren bedragen € 240,00 waarmee je 20% korting ontvangt ten opzichte het reguliere tarief.

Voor beide aanbiedingen geldt: De lessen dienen opgenomen te worden in de periode januari t/m maart 2021.

Inschrijfformulier