Samen Trainen Samen Spelen

Vaak hoor ik op golfclubs de golfers zeggen dat lessen niet nodig is, omdat ze tevreden zijn met hun spel. Mijn ervaring is dat lessen best spannend is, omdat ik vraag om dingen te veranderen. Maar waarom wil ik soms een verandering zien? Mijn visie is dat je zolang mogelijk dit spelletje wil blijven spelen en als je dat zo lang mogelijk wil blijven doen, is soms een verandering nodig. Stilstand is achteruitgang. Begrijpen waarom de verandering nodig is duurt soms een tijdje; dat kan niet in 1 dag of in 1 week. Met deze lessen probeer ik voor een langere tijd een “relatie” aan te gaan en van daaruit maak ik inzichtelijk waarom veranderen verstandig is; dan kun je het beter begrijpen.

Zowel de korte als de lange slagen komen aanbod, technisch – maar ook het mentale aspect ervan – en af en toe een klein wedstrijdje.
Als er genoeg animo is, dan sluiten we de lessen af met een wedstrijd van met de groepen.

Wat houden deze lessen in;

20 trainingsuren met een gevarieerd programma.
14 trainingen op het lesgedeelte
2 x 2 uur baanles
2 fysieke trainingen
Kosten: € 245,00
Min. 5 max 7 deelnemers
(Je kunt ook een eigen groep samen stellen)
Aanmelden kan door een mailtje sturen naar Briska Schuurman (mail: briska_schuurman@hotmail.com )