Over ons

Piet Hein Groenewoud
06 – 55 107 757
piethein@golfacademyheiloo.nl

Les reserveren bij Piet Hein

Piet Hein heeft 24 jaar lesgeef ervaring en is PGA Class A Golf Professional. Hij is onder andere werkzaam geweest op de golfbanen van Wassenaar, Hilversum, Noordwijk, Loenen en Liemeer.

Na een aantal jaar in het buitenland gewerkt te hebben is hij de laatste jaren actief bij Golfclub Amstelborgh en recentelijk ook bij Golf- & Country Club Heiloo.

Doordat hij regelmatig wedstrijden speelt heeft hij zich ook op mentaal vlak ontwikkeld als lesgever. Het gebruik van Westerse golftechnieken in combinatie met Oosterse Martial Arts technieken zijn kenmerkend voor zijn unieke benadering van het lesgeven.

Briska Schuurman
06 – 51 19 57 01
info@briskaschuurman.nl

Les reserveren bij Briska

Briska Schuurman is een ervaren golfprofessional die op een heel eigen manier de beginnende en gevorderde golfers helpt om het spelniveau te verbeteren en vooral het spelplezier te verhogen. 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben op Golfbaan Spaarnwoude is zij daarna een aantal jaar als freelancer werkzaam geweest. Nu is zij alweer 4  jaar actief op Golf- & Country Club Heiloo en Golfclub Marienweide.