Les Onbeperkt met 100% garantie

Les onbeperkt totdat het door jouw gewenste resultaat gehaald is!

Vanaf heden kan je bij mij gebruik maken van een unieke formule; onbeperkt lessen totdat je het door jou zelf bepaalde (handicap) doel gehaald hebt. In het kort werkt dat als volgt:
Nadat wij samen een uitgebreide intake gedaan hebben, bepaal ik op basis van mijn jarenlange lesgeef ervaring hoeveel lessen ervoor nodig zullen zijn om het door jouw gewenste resultaat te behalen. Zit ik ernaast en mocht je het doel nog niet hebben gehaald na de laatste les, dan gaan wij samen net zolang door totdat het wel gehaald is ZONDER dat er extra lessen in rekening gebracht zullen worden! Deze formule zorgt voor een wederzijdse “commitment” en dat is nou precies waar ik als leraar heel veel positieve energie van krijg.

In enkele maanden van hcp 16,4 naar hcp 14,0
Geertje de Visser verlaagde haar handicap spectaculair in korte tijd. Samen met onze pro Piet Hein ging ze de uitdaging aan; onbeperkt les tot het door haar bepaalde handicap doel gehaald zou worden. Na een uitgebreide swing-analyse en een rondje in de baan werd al snel duidelijk wat er voor nodig was om die doelstelling te bereiken. Met alleen les zou het niet lukken, er moest getraind worden en ook regelmatig deel worden genomen aan clubwedstrijden. Het was deze combinatie die ervoor heeft gezorgd dat Geertje haar spelniveau snel wist te verbeteren. Proficiat Geertje!!

Geertje en Piet Hein sept 2019

Aanmelden voor een vrijblijvende intake? Vul dan hieronder het formulier in.